Wij zijn altijd op zoek naar partners met vergelijkbare uitgangspunten als KBL en een positieve bijdrage kunnen leveren aan het circulair en milieuvriendelijk maken van ondernemend Nederland. Een mooi voorbeeld van zo’n partner is Pro Schoon. Een schoonmaakbedrijf die altijd gaat voor duurzame oplossingen als het gaat om schoonmaakmiddelen, -materialen en apparatuur. En hier staan we bij KBL natuurlijk volledig achter.

Een mooi praktijkvoorbeeld

Een voorbeeld van de samenwerking tussen KBL en Pro Schoon is onlangs tot stand gekomen bij Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK). Gevestigd in een prachtig pand in Heerhugowaard werkt HHNK dagelijks met vele medewerkers aan de bescherming van het land tegen het water, tegen wateroverlast en watertekort, voor schoon en gezond oppervlaktewater én voor veilige (vaar)wegen. Inmiddels is schoonmaakbedrijf Pro Schoon ‘aan boord’ gebracht als schoonmaakbedrijf met de verantwoording voor het schoonmaken, reinigen en onderhouden van het bedrijfspand in Heerhugowaard.

Waar circulair, duurzaam en milieuvriendelijk elkaar ontmoeten is op de vloeren van HHNK. Pro Schoon heeft er bijvoorbeeld voor gekozen om refurbished stofzuigers van KBL in te zetten. Zo wordt er geen onnodig nieuwe apparatuur aangeschaft en ingezet, én worden er geen grondstoffen verbruikt, terwijl dit niet nodig is. Hiernaast wordt er schoongemaakt met de reinigingsproducten van Evie Blue, die ook door KBL worden geleverd. Dit zijn milieuvriendelijke, duurzame en professionele reinigingsproducten die in poedervorm zijn verpakt. Dit betekent geen verspilling aan verpakkingsmaterialen en geen schadelijke toevoegingen als chloor, ammonia en fosfaten.

Zo dragen we gezamenlijk, met drie verschillende organisaties, bij aan het creëren van een schone wereld. En een win-win situatie voor alle betrokkenen. Het is simpelweg een kwestie van verantwoording nemen, de juiste keuze maken, kwaliteit leveren en maatschappelijk betrokken zijn.

Delen

KBL Centrum Circulair Schoonmaken

Berenkoog 53B
1822 BN Alkmaar
Noord-Holland

Volg ons

  • facebookicon
  • instagramicon
  • linkedinicon      
Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer weten