Waardig werk en duurzame economische groei. Twee aspecten waar wij als schoonmaakcentrum dagelijks veelvuldig mee te maken hebben en het belang duidelijk van inzien. Het is voor ons dan ook een logische stap om te werken aan SDG 8: Waardig werk en economische groei.

Een belangrijk onderdeel van deze SDG is het aanmoedigen van duurzame innovatie. Hier is ons gehele productaanbod dan ook naar ingericht. Daarnaast zijn wij ten alle tijden nauw betrokken bij de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzame innovatie binnen de schoonmaakmarkt. Op deze manier blijven wij actief zoeken naar de meest innovatieve en duurzame oplossingen.

Een ander cruciaal aspect van de SDG is het verzekeren van een veilige en gezonde werkomgeving voor alle werknemers. Ook dit staat bij ons centraal. Wij wensen ten alle tijden het beste voor onze werknemers zodat we echt samen kijken naar een schone toekomst.

Zelf ook beginnen met duurzaam ondernemen? Wij staan u graag te woord!

Vragen over circulair ondernemen?

Wij staan je graag te woord. Voor ons gaat ‘we go the extra mile’ letterlijk op. We rijden bijvoorbeeld stad en land af om grondstoffen van A naar B te brengen. Omdat wij vinden dat dit nodig is.

Bel ons: 085-27 35 428 Mail ons: verkoop@kblcirculair.nl

Maak direct een afspraak

KBL Centrum Circulair Schoonmaken

Berenkoog 53B
1822 BN Alkmaar
Noord-Holland

Volg ons

  • facebookicon
  • instagramicon
  • linkedinicon      
Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer weten