Te vaak gaan bedrijven nog voorbij aan het hergebruiken van papieren handdoeken en drinkbekers. Enorm zonde, want hierdoor sneuvelen onnodig ontzettend veel bomen en worden grondstoffen verspild, die onze wereld hard nodig heeft.

Alles draait om hergebruik

Om hergebruik te stimuleren hebben wij een grote stap voorwaarts gezet. We verwerken de verzamelde handdoeken en drinkbekers namelijk nu zelf in ons eigen pand. Hierdoor hebben we een nog actievere rol in de circulaire keten!

Samenwerken in de keten

We hebben het al vaker aangehaald. Samenwerken in de keten is de enige manier om circulair te ondernemen. Daarom werken wij samen met leverancier Satino en zijn wij op zoek naar bedrijven en organisaties die bij ons aan willen sluiten.

  • De case begint met verzamelen van papieren handdoeken en drinkbekers door de klant in onze BonTon afvalbakken. Hierdoor wordt alles netjes verzameld.
  • Vervolgens halen wij het ingezamelde materiaal op, en verwerken we het zelf tot nieuwe grondstof.
  • De bewerkte grondstof leveren wij aan bij Satino, die er nieuwe, circulaire papieren handdoeken en toiletrollen van maken.
  • En deze leveren wij vervolgens weer aan de klant.

Simpel toch?

Meer weten over het inzamelen en hergebruiken van papieren handdoeken en drinkbekers? We staan je graag te woord.

Delen

KBL Centrum Circulair Schoonmaken

Berenkoog 53B
1822 BN Alkmaar
Noord-Holland

Volg ons

  • facebookicon
  • instagramicon
  • linkedinicon      
Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer weten