ALLES DRAAIT OM
Samenwerking

KBL is partner van MVO Nederland. MVO Nederland is een organisatie die zich dagelijks inzet voor een nieuwe, verbeterde economie: klimaatneutraal, circulair, inclusief en met eerlijke ketens. Een nieuwe economie waarin positief financieel resultaat hand in hand gaat met de zorg voor onze planeet en mensen. En waar gestreden wordt voor gelijke rechten voor iedereen. Hier staan wij, als KBL, ook volledig achter en daarom hebben wij ons aangesloten bij MVO Nederland.

Inmiddels zijn we samen een traject gestart om de schoonmaakbranche circulair in te richten. Dit doen we natuurlijk door ons aanbod van circulaire producten en -diensten voor de schoonmaakbranche. Maar ook bijvoorbeeld door samen te werken met bedrijven die zich in zetten voor de inclusie van kwetsbare groepen en het verbeteren van sociale cohesie.

Meer informatie over onze samenwerking met MVO Nederland? Wij staan je graag te woord.

Vragen over circulair ondernemen?

Wij staan je graag te woord. Voor ons gaat ‘we go the extra mile’ letterlijk op. We rijden bijvoorbeeld stad en land af om grondstoffen van A naar B te brengen. Omdat wij vinden dat dit nodig is.

Bel ons: 085-27 35 428 Mail ons: verkoop@kblcirculair.nl

Maak direct een afspraak

KBL Centrum Circulair Schoonmaken

Berenkoog 53B
1822 BN Alkmaar
Noord-Holland

Volg ons

  • facebookicon
  • instagramicon
  • linkedinicon      
Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer weten