Alles draait om
Verantwoording
Nemen

Wat is maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen?

Het draait bij MVO om het aanbrengen van een goede balans tussen de financiële aspecten van de bedrijfsvoering en de sociale en economische aspecten. Bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen zorgen voor mens en milieu met behoud van hun winst. Dit zijn de drie P's: people, planet en profit. Deze bedrijven houden dus rekening met de maatschappelijke effecten van hun activiteiten en nemen daar alle bedrijfsprocessen in mee.

 

Waarom zou je als bedrijf maatschappelijk verantwoord ondernemen?

Wanneer een bedrijf oog heeft voor mens en milieu levert dit allerlei voordelen op. Het zorgt voor een positieve sfeer binnen het bedrijf. Mensen hebben het idee dat ze meer doen dan alleen geld verdienen voor de baas. Ze leveren met het bedrijf een positieve bijdrage aan de samenleving.

Wat is onze rol?

Wij ondersteunen en adviseren bedrijven en organisaties op het gebied van MVO. Als voorloper op het gebied van duurzaam ondernemen hebben wij de ervaring en expertise in huis om bedrijven of organisaties hiermee verder te helpen.

Hiernaast werken wij zelf ook op basis van het Social Return principe. Dit betekent dat KBL zich actief inzet om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk te krijgen. Dit doen we door duurzame werkgelegenheid te creëren en het werk aan te passen naar de mogelijkheden van het personeel.

Partner van MVO Nederland

MVO Nederland gelooft in de kracht van bedrijven om bij te dragen aan een duurzame en eerlijke wereld en wil zo veel mogelijk bedrijven en organisaties inspireren, verbinden en versnellen op weg naar klimaat neutrale, circulaire en inclusieve bedrijfsmodellen en sterke en stabiele bedrijfsresultaten. En dit is precies waar wij als KBL ook voor staan.

Download hier het volledige MVO rapport in PDF formaat

Meer weten over onze ondersteuning op het gebied van MVO?

Wij staan je graag te woord! Voor ons gaat ‘we go the extra mile’ letterlijk op. We rijden bijvoorbeeld stad en land af om grondstoffen van A naar B te brengen. Omdat wij vinden dat dit nodig is. Maar we doen er ook alles aan om samen mooie circulaire projecten op te zetten. Daarom is iedere vraag, opmerking of afspraak van harte welkom.

 

Bel ons: 085-27 35 428 Mail ons: verkoop@kblcirculair.nl

Maak direct een afspraak

KBL Centrum Circulair Schoonmaken

Berenkoog 53B
1822 BN Alkmaar
Noord-Holland

Volg ons

  • facebookicon
  • instagramicon
  • linkedinicon      
Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer weten