Uit onderzoek van de Kamer van Koophandel blijkt dat bijna 90% van de ondernemers in Nederland graag circulair wil ondernemen, maar niet weet hoe ze dit moeten organiseren. Ze weten niet waar ze moeten beginnen of aan welke eisen ze moeten voldoen. En ze weten ook niet welke grote voordelen dit heeft. Daarom zijn wij er als circulair kenniscentrum.

Vanuit onze overtuiging dat we grondstofverspilling moeten voorkomen en de schoonmaakbranche vele malen milieuvriendelijker en duurzamer zou moeten opereren, zijn we ruim 4 jaar geleden gestart met de transitie naar een volledig duurzaam en milieuvriendelijk assortiment en een inmiddels 100% circulaire operatie. We hebben onszelf ontwikkeld tot circulair kenniscentrum. Mede dankzij de samenwerking met andere bedrijven en organisaties met een sterke focus op duurzaamheid en circulair ondernemen.

Circulaire samenwerkingsverbanden

Inmiddels werken we samen met diverse organisaties en bedrijven om onze ambitie te bewerkstellingen: in 2030 50% van ondernemend Nederland te hebben geholpen met de transitie naar een volledig circulaire economie. We beseffen als geen ander dat dit alleen kan slagen als we samen de krachten bundelen. We moeten trendsettend zijn, innoveren en volume creëren.

Daarom hebben we gekozen voor ketensamenwerkingen met strategische partners. Zodat we onze klanten een totaaloplossing kunnen bieden.

Denk hierbij aan bedrijven en organisaties als:

 • logo-partner-blacksatino
 • logo-partner-dimensio
 • logo-partner-evieblue
 • logo-partner-filmop
 • logo-partner-gpcirculairbedrijf
 • logo-partner-gpgroot
 • logo-partner-greenbrush
 • logo-partner-hygeniq

Samen met onze strategische partners trekken we het land door om innovatieve producten, materialen en diensten op het gebied van circulair schoonmaken te presenteren. Ook verzorgen we trainingen op het gebied van duurzame reinigings-, schoonmaak- en onderhoudsmethodieken.

Want alleen samen maken we de cirkel rond.

Ook interesse om eens te sparren over een circulaire aanpak? Of interesse om eens een training of presentatie bij de wonen? We helpen graag!

Vragen over circulair ondernemen?

Wij staan je graag te woord. Voor ons gaat ‘we go the extra mile’ letterlijk op. We rijden bijvoorbeeld stad en land af om grondstoffen van A naar B te brengen. Omdat wij vinden dat dit nodig is.

Bel ons: 085-27 35 428 Mail ons: verkoop@kblcirculair.nl

Maak direct een afspraak

KBL Centrum Circulair Schoonmaken

Berenkoog 53B
1822 BN Alkmaar
Noord-Holland

Volg ons

 • facebookicon
 • instagramicon
 • linkedinicon      
Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer weten