Alles
draait om
een schone
toekomst
hero

ONZE MISSIE

"Wij willen een schone wereld. Wij als schoonmaak industrie zouden daar een leidende rol in moeten vervullen. Dit gaan we dan ook doen door volledig circulair te zijn. Zo maken we deze aarde schoon, mooi en gezond. En leefbaar voor mens en milieu. Nu en in de toekomst.”

Samen op weg naar maatschappelijke meerwaarde

Onze missie is geen missie zonder een realistische ambitie. Inmiddels is onze bedrijfsvoering volledig duurzaam en voeren we een compleet circulair producten- en dienstenaanbod. Met innovatieve oplossingen, slimmer (her) gebruik van grondstoffen, afvalreductie en ketensamenwerking gaan we steeds verder in ons aanbod.

Ons centrum voor circulair schoonmaken neemt een sleutelpositie in bij het verder circulair inrichten van de schoonmaakbranche. Het is dan ook onze ambitie om in 2030 50% van ondernemend Nederland te hebben geholpen met deze transitie.

Duurzaam nieuws dat inspireert

Wij volgen de circulaire ontwikkelingen op de voet.
In 2050 moet ondernemend Nederland namelijk volledig circulair zijn.
Daarom hopen wij u met ons duurzame nieuws te inspireren én te activeren!

Vragen over circulair ondernemen?

Wij staan je graag te woord. Voor ons gaat ‘we go the extra mile’ letterlijk op. We rijden bijvoorbeeld stad en land af om grondstoffen van A naar B te brengen. Omdat wij vinden dat dit nodig is.

Bel ons: 085-27 35 428 Mail ons: verkoop@kblcirculair.nl

Maak direct een afspraak

KBL Centrum Circulair Schoonmaken

Berenkoog 53B
1822 BN Alkmaar
Noord-Holland

Volg ons

  • facebookicon
  • instagramicon
  • linkedinicon      
Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer weten