Al gedurende langere tijd bieden wij de producten van Evie Blue aan bij onze klanten en partners. Evie Blue heeft als doel de professionele schoonmaakbranche wereldwijd te leiden met hoogwaardige duurzame producten. Het biologisch afbreekbare oplosbare poeder van Evie Blue geeft een nieuwe dimensie aan schoonmaken die past bij de behoeften van onze klanten, terwijl ze planeetbestendig zijn. De producten van Evie Blue helpen ons hierdoor gigantisch bij het werken naar een volledig duurzame economie.

Naast dat Evie Blue voor duurzame producten zorgt, zorgt het ook voor duurzame innovatie. Dit bewijst Evie Blue door het aanbieden van nieuwe duurzame producten. Waar wij voorheen al de duurzame allesreinigers van Evie Blue bij onze partners aanboden, heeft Evie Blue nu ook duurzame Glass Cleaners op de markt gebracht.

Deze Glass Cleaners hebben dezelfde effectieve werking als de allesreinigers van Evie Blue. U vult de sprayflacon met water, voegt Evie Blue toe, 1 minuut wachten en klaar voor gebruik. Door de hebruikbare flacon en de composteerbare verpakking, wordt Evie Blue gezien als de meest milieuvriendelijke reiniger ter wereld. Een product waar wij erg enthousiast over zijn en ons erg helpt bij het realiseren van een volledig duurzaam aanbod. De Evie Blue Glass Cleaner zijn te vinden via: https://www.kblcirculair.shop/artikel/5728/evie-blue-glass-cleaner-48-sticks-x-500-ml.html

3.PNG    

Re-Wash Vaatwastabletten 

Bij KBL staan we ten alle tijden open voor nieuwe duurzame ideeën. Ook wanneer dit idee nog erg nieuw is. Neem bijvoorbeeld de biologische vaatwastabletten van Re-Wash. De tabletten van Re-Wash zijn bedacht door vier studenten van de Hogeschool Inholland Alkmaar. KBL zag dit als een zeer interessant product en heeft besloten te investeren in duurzame innovatie.

Het vaatwastablet draagt bij aan het verminderen van het verbruik van grondstoffen. Door het tablet zo kleinschalig mogelijk te houden, met alleen ingrediënten te gebruiken die bijdragen aan een schone vaat. Door te kiezen hoeveel tabletten er gebruikt worden per vaatwasbeurt zorgt Re-Wash ervoor dat er minder afvalstoffen in het water terecht komen. Het ReWash vaatwastablet wordt gemaakt van 100% biologisch afbreekbare materialen zonder microplastics. Re-Wash gelooft dan ook dat elke kleine stap naar duurzaamheid de mindset kan veranderen om meer te gaan doen voor het milieu. Dit is natuurlijk een visie die perfect bij ons past.

De Re-Wash tabletten zijn verkrijgbaar via:

https://www.kblcirculair.shop/artikel/5788/re-wash-100-biologische-vaatwastabletten-250-stuks.html

Delen

KBL Centrum Circulair Schoonmaken

Berenkoog 53B
1822 BN Alkmaar
Noord-Holland

Volg ons

  • facebookicon
  • instagramicon
  • linkedinicon      
Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer weten