Alles
Draait om
De juiste
keuzes
hero

Inkopen bij KBL betekent 100% circulair, duurzaam en milieuvriendelijk inkopen. Al onze schoonmaakproducten zijn onderdeel van de circulaire keten. Dit betekent dat ons assortiment niet schadelijk is voor het milieu en/of gemaakt zijn van herbruikbare, gerecyclede materialen.

Ons ruime assortiment bestaat uit professionele schoonmaakproducten voor de meest voorkomende schoonmaakwerkzaamheden in en rondom kantoren, scholen, ziekenhuizen en industriële bedrijven.

Onze circulaire producten

KBL is niet voor niets een Centrum voor Circulair Schoonmaken. Wij gaan verder dan alleen het leveren van producten. Onze circulaire experts adviseren graag op het gebied van o.a. afval, reinigen, schoonmaakmachines en sanitair. We denken mee over de juiste producten en kijken naar mogelijkheden om kosten te besparen. En natuurlijk helpen we graag bij het organiseren van afvalscheiding en recycling.

Onze circulaire inkoopbelofte

Al onze producten, materialen en machines zijn voorzien van één of meerdere MVO-labels. Denk hierbij aan producten met Cradle-to-Cradle certificering en/of EU Ecolabel. Een Cradle-to-Cradle certificering garandeert een productieproces met herbruikbare grondstoffen. En een EU Ecolabel staat voor schoonmaakmiddelen die geheel vrij zijn van schadelijke stoffen voor het milieu.

Circulair inkopen wint snel terrein

En dit is niet alleen omdat Nederland in 2050 een volledig circulaire economie moet zijn. Veel bedrijven zien de noodzaak ervan in, de overheid ondersteunt circulair inkopen en er wordt meer samengewerkt in de keten. Dus dit is hét moment om te kiezen voor circulair en duurzaam ondernemen.

Geïnteresseerd in ons complete productaanbod? Klik dan op de onderstaande button en bezoek onze webshop. Hier kan je eenvoudig en snel artikelen bekijken en bestellen.

Vragen over circulair ondernemen?

Wij staan je graag te woord. Voor ons gaat ‘we go the extra mile’ letterlijk op. We rijden bijvoorbeeld stad en land af om grondstoffen van A naar B te brengen. Omdat wij vinden dat dit nodig is.

Bel ons: 085-27 35 428 Mail ons: verkoop@kblcirculair.nl

Maak direct een afspraak

KBL Centrum Circulair Schoonmaken

Berenkoog 53B
1822 BN Alkmaar
Noord-Holland

Volg ons

  • facebookicon
  • instagramicon
  • linkedinicon      
Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer weten