Een nieuw jaar betekent nieuwe voornemens. Dit betekent voor ons dat er nog meer aan een schone toekomst gewerkt gaat worden. Dit gaan wij doen aan de hand van de SDG's. 

Net als veel anderen hebben ook wij voornemens in 2022. In 2022 zullen wij blijven werken aan een schone planeet. Echter willen wij hier nog een schepje bovenop doen. Daarom hebben wij besloten om ons in 2022 te gaan focussen op de Sustainable Development Goals.

De SDG’s zijn zeventien doelen om van de wereld een betere plek te maken in 2030. De SDG's zijn een mondiaal kompas voor uitdagingen als armoede, onderwijs en de klimaatcrisis. Als circulair kenniscentrum voelen wij ons dan ook geroepen om ons in te zetten voor deze doelen.

Wij kijken er naar uit om in 2022 meer en meer bij te dragen aan de SDG´s om op deze manier te werken aan een betere toekomst voor iedereen.

Ook beginnen met duurzaam ondernemen? Wij staan u graag te woord!

Delen

KBL Centrum Circulair Schoonmaken

Berenkoog 53B
1822 BN Alkmaar
Noord-Holland

Volg ons

  • facebookicon
  • instagramicon
  • linkedinicon      
Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer weten