Duurzame productie en consumptie, met een efficiënter gebruik van grondstoffen. Dit is hèt doel van SDG 12: Verantwoorde consumptie en productie. Als circulair schoonmaakcentrum zijn wij hier non-stop mee bezig. Maar hoe geven wij nou precies invulling aan deze SDG? 

Hierin speelt ons productaanbod een cruciale rol. Inkopen bij KBL betekent namelijk 100% circulair, duurzaam en milieuvriendelijk inkopen. Al onze schoonmaakproducten zijn onderdeel van de circulaire keten. Dit betekent dat ons assortiment niet schadelijk is voor het milieu en/of gemaakt zijn van herbruikbare, gerecyclede materialen. Ons ruime assortiment bestaat uit professionele schoonmaakproducten voor de meest voorkomende schoonmaakwerkzaamheden in en rondom kantoren, scholen, ziekenhuizen en industriële bedrijven.

Onze rol in de keten stopt echter niet na het leveren van circulaire producten. Wij gaan een stap verder met het inzamelen van gebruikte materialen en lege verpakkingen. Vervolgens sorteren we deze materialen zelf en zorgen we dat het wordt opgewerkt, zodat het klaar is voor nieuwe productie. Zo wordt er efficiënter gebruik gemaakt van grondstoffen waardoor de druk op het milieu wordt verlaagd. 

Ook beginnen met circulair ondernemen? Wij staan u graag te woord!

Vragen over circulair ondernemen?

Wij staan je graag te woord. Voor ons gaat ‘we go the extra mile’ letterlijk op. We rijden bijvoorbeeld stad en land af om grondstoffen van A naar B te brengen. Omdat wij vinden dat dit nodig is.

Bel ons: 085-27 35 428 Mail ons: verkoop@kblcirculair.nl

Maak direct een afspraak

KBL Centrum Circulair Schoonmaken

Berenkoog 53B
1822 BN Alkmaar
Noord-Holland

Volg ons

  • facebookicon
  • instagramicon
  • linkedinicon      
Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer weten