SDG 13: Klimaatactie is gericht op de aanpak van de door mensen veroorzaakte klimaatcrisis. Een logisch doel wanneer je beseft dat de effecten van klimaatverandering een bedreiging vormen voor zowel mens als natuur.

Natuurlijk is bij ons alles afgestemd op het minimaliseren van de impact op het klimaat. Daarom hanteren wij een 100% circulaire aanpak. Wij willen dan ook een schone wereld. Wij als schoonmaakindustrie zouden daar een leidende rol in moeten vervullen en nemen deze rol erg serieus.

Het hanteren van een circulaire aanpak zorgt voor een schonere plaat. Echter is er een net zo belangrijke missie van SDG 13: bewustwording. Het is van cruciaal belang dat zoveel mogelijk bedrijven het belang van een schonere planeet en een circulaire aanpak gaan inzien. Daarom zullen wij ook andere bedrijven blijven adviseren over het overgaan op een circulaire aanpak. Hiervoor bieden wij gratis adviesgesprekken aan. We hebben namelijk iedereen nodig bij het aanpakken van deze SDG.

Zelf ook beginnen met een 100% circulaire aanpak? Wij staan u graag te woord!  

Vragen over circulair ondernemen?

Wij staan je graag te woord. Voor ons gaat ‘we go the extra mile’ letterlijk op. We rijden bijvoorbeeld stad en land af om grondstoffen van A naar B te brengen. Omdat wij vinden dat dit nodig is.

Bel ons: 085-27 35 428 Mail ons: verkoop@kblcirculair.nl

Maak direct een afspraak

KBL Centrum Circulair Schoonmaken

Berenkoog 53B
1822 BN Alkmaar
Noord-Holland

Volg ons

  • facebookicon
  • instagramicon
  • linkedinicon      
Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer weten