Eén van de SDG´s waar wij momenteel aan werken is SDG 6: Schoon water en sanitair. Zeker niet onbelangrijk als schoonmaakgroothandel. Maar hoe dragen wij hier nou precies aan bij?

Als schoonmaakgroothandel zetten wij uiteraard alles op alles om de beste en meest hygiënische sanitaire voorzieningen aan te bieden. Hierbij bieden wij producten aan die voorzien zijn van doseersystemen die onnodig watergebruik tegengaan. Het tegengaan van onnodig watergebruik bespaart veel energie. Door minder water te gebruiken, reduceren we dus ook ons energieverbruik en verminderen we onze CO2-voetafdruk op onze planeet.

Daarnaast bieden wij zoveel mogelijk plantaardige schoonmaakmiddelen aan. Dit betekent dat er geen gebruik wordt gemaakt van chemische stoffen. Hierdoor verbeterd de kwaliteit van het water en wordt veilig hergebruik verhoogd. 

Ook starten met duurzaam ondernemen? Wij staan u graag te woord!

Vragen over circulair ondernemen?

Wij staan je graag te woord. Voor ons gaat ‘we go the extra mile’ letterlijk op. We rijden bijvoorbeeld stad en land af om grondstoffen van A naar B te brengen. Omdat wij vinden dat dit nodig is.

Bel ons: 085-27 35 428 Mail ons: verkoop@kblcirculair.nl

Maak direct een afspraak

KBL Centrum Circulair Schoonmaken

Berenkoog 53B
1822 BN Alkmaar
Noord-Holland

Volg ons

  • facebookicon
  • instagramicon
  • linkedinicon      
Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer weten