Wij houden ons actief bezig met de SDG´s. De SDG’s zijn zeventien doelen om van de wereld een betere plek te maken in 2030. Om ook andere mensen te inspireren om met deze doelen aan de slag te gaan, lichten wij graag toe hoe wij precies werken aan deze SDG´s.

De eerste SDG die wij graag toelichten is SDG 3: Goede Gezondheid en Welzijn. Naast dat wij de gezondheid van de planeet belangrijk vinden, vinden we de gezondheid van onze werknemers minstens net zo belangrijk. Om dit te stimuleren bieden wij onze werknemers verschillende opties aan om de gezondheid te stimuleren.

Als schoonmaakcentrum verzekeren wij natuurlijk een hygiënische en veilige werkomgeving voor onze werknemers. Echter gaan wij graag een stapje verder. Zo hebben wij al onze werknemers van een elektrische fiets voorzien. Op deze manier wordt er niet alleen aan de gezondheid gewerkt, ook wordt de CO2-uitstoot aanzienlijk vermindert. Daarnaast bieden wij al onze werknemers een gratis abonnement aan bij De Geus Sport. Zo wensen wij onze werknemers de maximale stimulans te geven om de gezondheid op pijl te houden.

Ook starten met duurzaam ondernemen? Wij staan u graag te woord.

Vragen over circulair ondernemen?

Wij staan je graag te woord. Voor ons gaat ‘we go the extra mile’ letterlijk op. We rijden bijvoorbeeld stad en land af om grondstoffen van A naar B te brengen. Omdat wij vinden dat dit nodig is.

Bel ons: 085-27 35 428 Mail ons: verkoop@kblcirculair.nl

Maak direct een afspraak

KBL Centrum Circulair Schoonmaken

Berenkoog 53B
1822 BN Alkmaar
Noord-Holland

Volg ons

  • facebookicon
  • instagramicon
  • linkedinicon      
Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer weten